Chambres Hote Provencebed and breakfast provencegastenzimmer und fewo provencecuarto-de-huespedes -provence franciaGastenkamers vakantiehuis provence frankrijCamere Ospiti Franciab & b i provence
Tripadvisor Grande Lauzade frScoop it Grande Lauzade!TwitterPinterestGoogle PlusFacebook
La Grande Lauzade Chambres d'hôtes Le LUC VAR

Pärlor i Provence......

.
Guestrooms
Prices
Virtual Tour 360°
Booking
Locate
.

Bed and Breakfast guestrooms in Provence, Var.

La Grande Lauzade Här andas man historia med sina gamla, rustika stenväggar, byggda på ruinerna efter ett 1100-talskloster. Den vackra, ståtliga byggnaden har varit i familjens ägo i fyra generationer, och fram till för bara ett tiotal år sedan tillverkade familjen vin här. Ägarna är måna om att bevara den charmiga gammaldags atmosfären och använder föremål från svunna tider i inredningen. I matsalen är det gamla bondköket intakt med vedspis och mässingsgrytor, och i det enastående vackra gamla stenvalvet, där inomhuspoolen ligger, står den gamla vinpressen kvar där den har stått sedan 1877.

På detta B&B finns allt: en stor uppvärmd (april-oktober) utomhuspool i trä, en bubbelpool (37 grader året runt), en inomhuspool (29 grader året runt) i ett otroligt vackert stenvalv med stämningsfull belysning, ett litet välutrustat gym (med bl a en PowerPlate och infraröd bastu) och terrasser med solstolar. I salongen finns ett biljardbord och en stor platt-TV med hemmabiosystem. Det finns också en liten lekplats för barnen. Gäster i rummen har tillträde till allt detta utan extra kostnad.

I priserna för chambres d'hôtes ingår också en stor provensalsk frukost, lakan, handdukar, morgonrock, tofflor och städning, luftkonditionering / värme och ett litet kylskåp på rummet med gratis drycker. Det finns även te och kaffe vid inomhuspoolen, Wi-Fi i hela byggnaden och en internetdator i salongen.

Speciellt är också att rummen är utrustade med olika typer av moderna, ergonomiska madrasser. Här sover du på latex, minnesskum eller vattenmadrasser med fiberdämpning!

Det finns 5 stora temainredda rum i huset och en amerikansk buss inredd som ett familjerum (!). Det finns också en separat gîte med självhushåll för upp till 5 personer.

virtual 360° gasthaus frankreich


Haut de page --- Plan du site --- Mentions légales --- Contact